جلیل مختار در گفتگو با خبرنگار مانا افزود: این میزان هدررفت آب بدون اینکه استفاده چندانی ازآن شود از دسترس خارج میشود.
وی گفت: چنانچه بتوان از این میزان هدررفت آب، پنج متر مکعب در ثانیه در بخش کشاورزی و آبزی پروری استفاده شود اشتغال مولد در مناطق ساحلی جزیره آبادان شکل خواهد گرفت.
این نماینده مجلس خواستار برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی و نیرو برای مهار بخشی از آب شیرین که از طریق دو آبراه اروندرود و بهمنشیر به خلیج فارس میریزد شد و گفت: با ساخت دو سد سلولی در پائین دست آبراه بهمنشیر میتواد از هدررفت آب شیرین جلوگیری کرد.
مختار با بیان اینکه این دو سد سلولی توسط سازمان آب و برق خوزستان در نزدیکی دهانه بهمنشیر در حال ساخت است افزود: با اتمام این دو سد در چهارسال آینده، مشکل کم آبی در اراضی پائین دست جزیره آبادان حل میشود و نخیلات منطقه از تشنگی رهایی مییابند.
نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی، آب را مهمترین چالش جزیرۀ آبادان بیان کرد و افزود: در حالی که آبادان از سه طرف در محاصره آبهای شیرین است، ولی از آب شیرین بهره چندانی ندارد.
مختار افزود: در صورت تامین آب شیرین بخش کشاورزی و آبزی پروری، تولیدکنندگان به این منطقه باز میگردند و جزیرۀ آبادان بار دیگر به قطب اصلی مهاجران و کارآفرینان تبدیل خواهد شد.
جزیرۀ آبادان از غرب به اروندرود، از شرق به بهمنشیر، از شمال به کارون و از جنوب به خلیج فارس محدود و محصور میشود.
در این جزیره بنادر آبادان، چوئبده و اروندکنار فعال میباشند.
تحمیل هشت سال جنگ رژیم بعثی عراق علیه جمهوری اسلامی ایران، همه زیرساختهای بندری، نفتی و کشاورزی جزیره آبادان را نابود کرد.