روز ملی خلیج فارس گرامی باد

      
۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۳
مدیرعامل کشتی‌سازی پرشیا هرمز:

انجام تعمیرات ۲۶ فروند شناور با استفاده از توان مهندسان داخلی

مدیرعامل شرکت تعمیرات کشتی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از انجام تعمیرات ۲۶ فروند شناور با استفاده از توان مهندسان داخلی در بندرعباس خبر داد و گفت: این تعمیرات عمدتاً شامل تعمیر شفت و پروانه کشتی، تعویض ورق، تعمیر مکانیکی و موتوری کشتی، تأسیسات و لوله‌کشی بوده است.
کد خبر: ۹۸۳۷۵

انجام تعمیرات ۲۶ فروند شناور با استفاده از توان مهندسان داخلی
به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، یک مقام مسئول در گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از انجام تعمیرات تمامی شناور‌های قابل تعمیر در داخل با استفاده از توان مهندسان داخلی خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون، تعمیرات ۲۶ فروند شناور در پرشیا هرمز انجام شده که بر این اساس، تعمیرات هفت فروند از این شناور‌ها در داک دلفین انجام شده که چهار مورد آن متعلق به گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مابقی به شرکت­های بخش­ خصوصی تعلق دارند، ضمن اینکه سایر کشتی‌ها نیز با استفاده از سینکرولیفت به پارکینگ تعمیرات منتقل شده‌اند.

وی افزود: بیشتر تعمیرات اساسی کشتی‌ها در یارد این شرکت شامل تعمیرات شفت و پروانه کشتی، تعویض ورق، تعمیر مکانیکی و موتوری کشتی، تأسیسات و لوله کشی، تعمیرات الکترونیک، برق، ابزار دقیق و سندبلاست و رنگ است.

مدیرعامل شرکت پرشیا هرمز خاطرنشان کرد: در حال حاضر کیفیت تعمیرات پرشیا هرمز با دیگر یارد‌های منطقه قابلیت رقابت دارد؛ چرا‌که بر‌اساس استاندارد‌های جهانی و زیر نظارت مؤسسات رده بندی بین‌­المللی صورت می­گیرد.

وی همچنین تاکید کرد: یارد پرشیا هرمز علی‌رغم فضای فعالیت کمی که دارد توانسته با جذب ۹۰۰ نفر نیرو اشتغال قابل توجهی در منطقه هرمزگان ایجاد کند؛ به نحوی که نوبت­های کاری از تک شفیت به چند شیفت از اقدامات جدید در سال ۱۴۰۲ است.

به گفته این مقام مسئول، خوشبختانه در حال حاضر به لحاظ زمان­بندی انجام فرآیند‌های کاری، شرایط نسبت به گذشته بهبود یافته و برای هر شناور، برنامه زمانبندی تهیه و در زمان اجرا به روزرسانی می‌شود.

وی اظهار داشت: امیدواریم با برنامه­‌ریزی­های مستمر و احیا و اصلاح زیرساخت­ها و تجهیزات مصرفی، بتوان مشکلات را تا حد امکان کاهش داده و با سرعت بیشتری کار‌ها را پیش ببریم.

مدیرعامل پرشیا هرمز در خصوص هزینه و کیفیت انجام تعمیرات نیز خاطرنشان کرد: هم اکنون چه از نظر هزینه و قیمت و چه از نظر کیفیت خدمات، با یارد‌های منطقه توان رقابت داریم و امیدواریم در آینده در کنار یارد‌های بزرگ دنیا جایگاه ویژه‌­ای کسب کنیم.

وی با اشاره به تجهیزات داک شناور دلفین (حوضچه شناور) همچنین سیستم سینکرولیفت (بالابر کشتی) و سه پارکینگ تعمیراتی که در اختیار این شرکت است، خاطرنشان کرد: حوضچه شناور پرشیا هرمز در ابعاد ۲۴۰ در ۴۲ متر، با قابلیت بالابری ۲۸ هزار تُن برای شناور‌های با حداکثر ظرفیت باربری ۸۰ هزار تُن مناسب است همچنین سینکرولیفت دارای ابعاد ۱۷۰ در ۳۲ متر و با قابلیت بالابری ۱۱ هزار تُن است  که در حال حاضر توان جابه­‌جایی ظرفیت را تا پنج هزار تُن دارد.

این مقام مسئول در خصوص دیگر ویژگی‌های اسکله­‌های تعمیراتی در اختیار پرشیا هرمز، اظهار داشت: اسکله شماره ۶۹  با طول ۳۴۰ متر مجهز به چرثقیل ۴۰ هزار تُنی است که بال غربی آن در اختیار پرشیا هرمز و بال شرقی آن در اختیار کشتی‌سازی ایزوایکو است، دو اسکه دیگر به طول ۱۷۲ متر خدمات کنارِ اسکله­‌ای انجام می­دهند.

وی ادامه داد: شرکت تعمیرات کشتی پرشیا هرمز همچنین دارای سه خط پارکینگ شناور‌ها است که هر کدام  به طول ۲۰۰ متر و مجهز به چرثقیل ۴۰ تُنی هستند.

مدیرعامل شرکت تعمیرات کشتی پرشیا هرمز با اشاره به اینکه در حال حاضر در پرشیا هرمز تعمیرات شناور‌های متوسط و کوچک نیز انجام می‌شود گفت: از جمله شناور‌های تعمیری در پرشیا هرمز می‌توان به شناور‌های سوخت­رسان متعلق به گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد که هم‌اکنون در حال خدمات دهی به شناور‌های این گروه هستند.  

ارسال نظرات
آخرین اخبار